Corona-protocol

Binnenkomst

 1. Bij binnenkomst boven aan de trap, wacht je tot de hal leeg is, en ontsmet je je handen.
 2. Je komt alleen binnen (niet met iemand samen),
 3. Wij adviseren iedereen een mondkapje te dragen. Dit kunnen wij mensen echter niet verplichten. Omdat ikzelf rond zal lopen draag ik wel een mondkapje.
 4. Bij gebruik van sanitair maak je eerst de deurklink aan de binnen- en buitenkant schoon met de daarvoor bedoelde spuit, daarna de wc bril. Na gebruik was je je handen.
 5. In het lokaal is een raam open, voor de ventilatie.
 6. De deuren blijven open.

Harde voorschriften Algemeen – De RIVM-richtlijnen zijn leidend. Dat betekent: – volwassenen houden anderhalve meter afstand van elkaar – we wassen onze handen vaak en goed – we schudden geen handen – we hoesten in onze elleboog – we zitten niet aan ons gezicht – we blijven thuis als we, of iemand uit ons gezin, klachten hebben. De RIVM-richtlijnen schrijven ook hygiënemaatregelen voor. Dat betekent dat op de locatie (bij de ingangen van de gebouwen en in de lokalen/toilet) beschikbaar is: – zeep – papieren handdoekjes – oppervlaktesprays – handgel / spray.

Algemeen:

 1. Houd 1,5 meter afstand.
 2. Schud geen handen.
 3. Kom alleen.
 4. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
 5. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidklachten.
 6. Volg altijd de aanwijzingen van de docent .